JOIN CLIPS & GREENSCREENBOX

De Greenscreenbox is een veelzijdig product. Zowel educatief als ‘just for fun’ is het een inspirerende tool om eenvoudig je eigen greenscreen-video’s te maken. De greenscreen-techniek staat ook wel bekend als ‘chromakey techniek’. Een app of software verandert alles dat groen is (dus ook de achtergrond) door een achtergrond naar keuze. Zo kun je allerlei trucs toepassen en een foto of video maken. Open de greenscreen app op je tablet of telefoon, stel een achtergrond in, zet de camera aan en begin met het opnemen van je greenscreen-video.

Door de JOIN CLIPS te gebruiken samen met de TOOLBOX kun je de voorwerpen in de Greenscreenbox laten zwefen, of verdwijnen. Op die manier zijn er diverse toffe greenscreen-trucs uit te voeren. Zo lijkt het net alsof voorwerpen ergens achterlangs lopen, of bijvoorbeeld ergens naar binnen of buiten gaan. Door de heldere en goed uitgewerkte handleidingen en projecten weet je precies wat je moet doen. Ook digibeten kunnen prima uit de voeten en maken al snel toffe video’s.

De Greenscreenbox biedt nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs. In onze digitale maatschappij is digitale geletterdheid steeds belangrijker. Het is de taak van scholen om leerlingen hierin te onderwijzen. Daarom wordt het opgenomen in curriculum.nu

De Greenscreenbox is een sterk leermiddel om de digitale vaardigheden te integreren in het huidige lesprogramma. In plaats van extra vakken op het lesrooster, verrijk je de huidige lessen door kinderen de leerstof te laten verwerken met greenscreentechniek.

Dit helpt leerkrachten die wellicht weinig kennis hebben van digitale geletterdheid of voor wie dit onderdeel nog niet vertrouwd voelt om het te implementeren in hun lesstof en projecten.

DE VERBEELDING EN CREATIVITEIT VAN KINDEREN NEMEN EEN VLUCHT

Speel in je eigen tekening, bouw met de JOIN CLIPS een eigen wereld en bedenk je eigen avonturen. Dit praktische greenscreen tafelmodel biedt nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs. Ontwikkel digitale geletterdheid bij je leerlingen, verwerk de leerstof met behulp van greenscreen video’s en stimuleer de creativiteit en fantasie van je leerlingen. Eenvoudig in gebruik. meer informatie: www.greenscreenbox.nl

JOIN CLIPS® is designed by
Basi D Products
www.basi-d.nl

Basi D Products
Westerdoksdijk 125
1013 AD AMSTERDAM
The Netherlands

info@joinclips.com